Belangrijke INFORMATIE COVID-19 vaccinatie en Vaccinatiebewijs – Huisartsenpraktijk De Schans
Header afbeelding

Belangrijke INFORMATIE COVID-19 vaccinatie en Vaccinatiebewijs

Booster vaccinatie

De booster vaccinatie gaat via de GGD, ook al bent u eerder door onze praktijk gevaccineerd. Voor meer informatie zie:

Boostervaccinatie | Vaccinatie tegen het coronavirus | Rijksoverheid.nl

 

Vaccinatiebewijs

Patiënten die bij ons worden gevaccineerd krijgen een vaccinatiekaart.  De kaart dient in het gele boekje te worden bewaard. Het is niet nodig een extra aantekening in het gele boekje te maken.

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Wij willen voorkomen dat het te druk wordt aan onze telefoon, omdat wij ons primair moeten richten op de medische zorg van onze patiënten. Bel ons alleen als u eerst contact heeft gehad met 0031-247247247 en indien zij dan adviseren om met de huisartsenpraktijk contact op te nemen. Alleen als u door onze huisartsenpraktijk bent gevaccineerd, kunnen wij u dan mogelijk verder helpen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.