Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk De Schans
Header afbeelding

Patiëntenomgeving

BELANGRIJK: Voor het gebruik maken van onze online facililteiten (on-line afspraken maken, on-line medicatie bestellen, dossier bekijken of e-consulting) verzoeken we u om gebruik te maken van uw DigiD. U kunt voordat u een afspraak maakt ook de website moetiknaardedokter.nl raadplegen.

Mocht u nog geen Digi-D in bezit hebben, kunt u ook een uw zorg online account aanmaken. In dat geval dient u na het aanmaken van een account ter verificatie telefonisch contact met ons op zodat we u uw account kunnen activeren !

Ieder gezinslid dient zijn eigen account aan te maken met ieder zijn eigen uniek e-mail adres (ook dus de kinderen).

 

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen


Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Uw Zorg Online app
Regel met gemak uw zorg online